Samolepka - minivlajky malé obdélníčky Afrika

Samolepka - minivlajky malé obdélníčky Afrika

Samolepky 55 státu Afrika obdélníčky.

650 Kč
/ks
537 Kč
/ks  bez DPH
KOUPIT
Množstevní zvýhodnění
1 ks
650 Kč / Ks
2 ks
585 Kč / Ks
10 ks
520 Kč / Ks
20 ks
455 Kč / Ks
Dostupnost: do týdne
Popis produktu

Set samolepek obsahuje státy:

Alžírsko, Angola, Benin, Botswana, Burkina, Burundi, Čad, Demokratická republika Kongo, Džibutsko, Egypt, Eritrea, Etiopie, Gabon, Gambie, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Jižní Afrika - JAR, Jižní Súdán, Kamerun, Kapverdy, Keňa, Komory, Kongo, Lesotho, Libérie, Libye, Madagaskar, Malawi, Mali, Maroko, Mauricius, Mauritánie, Mosambik, Namibie, Niger, Nigérie, Pobřeží slonoviny, Rovníková Guinea, Rwanda, Senegal, Seychely, Sierra Leone, Somálsko, Středoafrická republika, Súdán, Svatý Tomáš, Svazijsko, Tanzanie, Togo, Tunisko, Uganda, Zambie, Západní Sahara, Zimbabwe

Rozměr : 2 x 1,5 (55ks)
Tvar : Vlajka
Technologie výroby
Tisk a řez

Samolepky tiskneme na velkoformátovém ploteru Roland VS 640i. Jedná se o kombinovaný plotr, který samolepky vytiskne a zároveň vyřízne.Samolepka může být libovolného tvaru , jen nesmí mít ostré rohy. Stačí minimální rádius v řádech desetin milimetru.

Zalití pryskyřicí

Dokonale vytištěné samolepky se zalívají pryskyřicí. Pryskyřice se míchá vákuovým mixérem, aby neobsahovala bublinky a následně se rozlévá poloautomatickým dávkovačem na jednotlivé samolepky.

Varianty materiálů

Jak v případě PVC samolepky i pryskyřice disponujeme více variantami. Standardně používáme Flex variantu, která je dobře tvarovatelná a umí se velice dobře přizpůsobit ohybům na podkladové ploše. V případě zakázkovové výroby je možné zvolit Hard verzi, případně u větších formátů použít verzi samolepky s odtokovými nanokanálky pro snadnější odstranění bublin vzniklých při lepení.

Samotné lepení samolepky

Povrch je před nalepením samolepky potřeba důkladně odmastit. Zejména u větších samolepek (např. pro motokros) je vhodné plast mírně nahřát a v místě drsnějších ohybů nebo zlomů nahřívat i samotnou samolepku. Ta díky tomu dokonale přilne a zůstane v požadovaném tvaru.